is |

Henriett Somlai

Organiseren, coördineren en adviseren. Met als rode draad: creatief denken én helder communiceren. Daar ligt mijn drive, na een hbo-opleiding communicatiemanagement en diverse vervolgtrainingen. Anderen noemen mij sociaal, bevlogen, een organisatietalent. Ik ben een denker én een doener. Een teamspeler die eigen verantwoordelijkheid neemt. Ook: gepassioneerd cultuurliefhebber, enthousiast theaterbezoeker, bewonderaar van dichtkunst en behendig met de camera.

Mijn studie voor communicatiemanagement heb ik op de Hogeschool van Utrecht afgerond. Tijdens mijn loopbaan bij diverse dienstverlenende organisaties heb ik ervaring opgedaan op het gebied van managementondersteuning, interne- en corporate communicatievraagstukken alsmede coaching van individuen. Tevens heb ik de training Dialogue for Peaceful Changes gevolgd en kennis opgedaan die mij in staat stelt om conflicten te managen. Afgelopen tien jaar heb ik van mijn passie voor cultuur mijn werk gemaakt en ik ben multi inzetbaar voor verschillende culturele en maatschappelijke projecten.

Ik ben inzetbaar voor:

  • redactiewerk; interviews, artikelen, digitale nieuwsbrieven, etc. 
  • opzetten en organiseren van culturele en maatschappelijke projecten
  • portretteren van kunstenaars / ondernemers
  • perscampagnes, free publicity
  • sociale media strategie en uitvoering

Meer referenties lees je op LinkedIn.Een café voor passie en verbeelding

In 2019 en 2020 runde ik Vollin, café voor passie en verbeelding dat wegens de coronamaatregelen vroegtijdig de deuren moest sluiten. Een initiatief dat in Culemborg vele harten heeft geraakt. Kijk even terug via Facebook.