is

Organiseren, coördineren en adviseren. Met als rode draad: creatief denken én helder communiceren. Daar ligt mijn drive, na een hbo-opleiding communicatiemanagement en diverse vervolgtrainingen. Anderen noemen mij sociaal, bevlogen, een organisatietalent. Ik ben een denker én een doener. Een teamspeler die eigen verantwoordelijkheid neemt. Ook: gepassioneerd cultuurliefhebber, enthousiast theaterbezoeker, bewonderaar van dichtkunst en behendig met de camera.

Mijn studie voor communicatiemanagement heb ik op de Hogeschool van Utrecht afgerond. Tijdens mijn loopbaan bij diverse dienstverlenende organisaties heb ik ervaring opgedaan op het gebied van managementondersteuning, interne- en corporate communicatievraagstukken alsmede coaching van individuen. Tevens heb ik de training Dialogue for Peaceful Changes gevolgd en kennis opgedaan die mij in staat stelt om conflicten te managen. Afgelopen tien jaar heb ik van mijn passie voor cultuur mijn werk gemaakt en ik ben multi inzetbaar voor verschillende culturele en maatschappelijke projecten.

REFERENTIES

Rosita Setz – bestuursvoorzitter LekArt:

“Als communicatiemedewerker bij LekArt festival 2016 heeft Henriett onder hoge tijdsdruk het communicatieplan verder vorm gegeven en uitgevoerd. Dan hebben we het over het bijhouden van de website, persberichten, social media (Facebook, Instagram, Twitter), samenstellen van het LekArt-kunstrouteboekje, tv- en radiocommercials, posters en advertenties. Daarnaast hield ze zich bezig met de fotografie van diverse activiteiten en zette ze haar eigen foto’s en die van anderen in voor de PR. Dit alles deed ze in overleg, met een ongekende energie en vakkundigheid. Henriett denkt mee en is een warme, plezierige collega om mee samen te werken. Van haar kan je op aan!”

Marjan van Huijstee – theaterdirecteur, programmeur, veranderaar:

“Scherpzinnige geest, positief kritisch, strategisch denker, goed luisteraar en observator. Is doelgericht, maar heeft veel aandacht voor het proces en de mensen met wie ze samenwerkt. Is open, eerlijk, zelfstandig, betrouwbaar. Gaat voor kwaliteit. Is een doorzetter. Blijft, ook in stressvolle situaties, vrijwel altijd rustig. En wat is afgesproken komt voor elkaar; linksom of rechtsom. Henriett is een goeie planontwikkelaar, is creatief. Maar ze is duidelijk ook een uitvoerder, een duizendpoot-doener, die erop uit moet om nieuwe horizonten te verkennen en nieuwe mensen te ontmoeten. Met haar innemende persoonlijkheid en know how krijgt ze heel veel voor elkaar en weet mensen te enthousiasmeren, motiveren en te binden…”

Alex Monster – redactiechef Koninklijke BDU Uitgevers BV:

Gedurende 6 maanden heeft Henriett zich met hart en ziel ingezet voor de cultuurpagina. Mede door Henriett’s betrouwbaarheid en punctualiteit ontpopte de pagina zich tot een van de beste van de Culemborgse Courant.nl. Henriett was creatief, rook haar kansen en wist lokale partners warm te krijgen voor het project. Tenslotte: ook op het schrijvende vlak stond ze haar mannetje; haar interviews waren om door een ringetje te halen.

Roeland Ramakers – campagnespecialist:

Henriett is een open, warme persoonlijkheid die oog heeft voor communicatie die raakt. Bij ons strategische werk voor een klant is zij altijd professioneel, voorbereid en scherp en komt vaak met creatieve oplossingen. Daarnaast heeft Henriett veel oog voor mensen en wat hen beweegt, waardoor ze in haar communicatiewerk makkelijk mensen meekrijgt en bindt. Door haar ervaring in mediation werkt ze transparant en zuiver en kan ze haar toegevoegde waarden ook in conflicten, politiek gevoelige of complexe situaties goed meegeven.

Meer referenties lees je op LinkedIn.