is

Ondernemer, Henriett Somlai, komt oorspronkelijk uit Hongarije en woont sinds haar 21ste in Nederland. Haar studie voor communicatiemanagement heeft ze op de Hogeschool van Utrecht afgerond. Tijdens haar loopbaan bij diverse dienstverlenende organisaties heeft ze ervaring opgedaan op het gebied van managementondersteuning, interne- en corporate communicatievraagstukken alsmede coaching van individuen. Tevens heeft ze de training Dialogue for Peaceful Changes gevolgd die haar in staat stelt inzichten te geven in conflicten. De laatste jaren heeft ze van haar passie voor cultuur haar werk gemaakt en is ze multi inzetbaar voor verschillende culturele projecten. “ Ik ben een mensenmens oftewel iemand met een groot empathisch vermogen. Ik ben in staat om mensen eigen inzichten te geven en ze te motiveren zich verder te ontwikkelen. Daarnaast ben ik analytisch ingesteld en kan goed verbanden leggen. Ik ben iemand van de grote lijnen en het treffen van de essentiële punten. Mijn kracht zit in de combinatie van de denker, de voeler en de doener. Ik ben alle drie in één. Dat is mijn meerwaarde.”

REFERENTIES

Rosita Setz – bestuursvoorzitter LekArt over Lepke:

“Als communicatiemedewerker bij LekArt festival 2016 heeft Henriett onder hoge tijdsdruk het communicatieplan verder vorm gegeven en uitgevoerd. Dan hebben we het over het bijhouden van de website, persberichten, social media (Facebook, Instagram, Twitter), samenstellen van het LekArt-kunstrouteboekje, tv- en radiocommercials, posters en advertenties. Daarnaast hield ze zich bezig met de fotografie van diverse activiteiten en zette ze haar eigen foto’s en die van anderen in voor de PR. Dit alles deed ze in overleg, met een ongekende energie en vakkundigheid. Henriett denkt mee en is een warme, plezierige collega om mee samen te werken. Van haar kan je op aan!”

Nicole Spaans – Elisabeth Weeshuis Museum

“Werken vanuit een passie levert de mooiste resultaten. Dat gaat zeker op voor Henriett, de drijvende en enthousiaste kracht achter onze museumcommunicatie.
Ze zette het nieuwe museum op de kaart met een schitterend communicatiepalet. Ook toen we 2013 dicht waren bleven we dankzij Henriett zichtbaar: crowdfunding, speciale kijkjes achter de schermen, free-publicity, website, berichten op de sociale media, en met als kroon op haar werk (en op dat van het museum natuurlijk) een onvergetelijke opening in samenwerking met Ton van Kempen en Nicoline van de Beek op 24 mei 2014. Ze blijft voor communicatie onze spil in het web als het gaat om persbenadering, openingen, evenementen, publiciteit (betaald en onbetaald). Henriett is een vakvrouw die haar werk niet alleen gepassioneerd doet, maar ook met veel gevoel. Daardoor schat ze situaties feilloos in en geeft in lastige kwesties het juiste advies. Ze is van grote waarde voor het museum.”

Marjan van Huijstee – theaterdirecteur, programmeur, veranderaar
over Lepke:

“Scherpzinnige geest, positief kritisch, strategisch denker, goed luisteraar en observator. Is doelgericht, maar heeft veel aandacht voor het proces en de mensen met wie ze samenwerkt. Is open, eerlijk, zelfstandig, betrouwbaar. Gaat voor kwaliteit. Is een doorzetter. Blijft, ook in stressvolle situaties, vrijwel altijd rustig. En wat is afgesproken komt voor elkaar; linksom of rechtsom. Henriett is een goeie planontwikkelaar, is creatief. Maar ze is duidelijk ook een uitvoerder, een duizendpoot-doener, die erop uit moet om nieuwe horizonten te verkennen en nieuwe mensen te ontmoeten. Met haar innemende persoonlijkheid en know how krijgt ze heel veel voor elkaar en weet mensen te enthousiasmeren, motiveren en te binden…”

Bea Leek – Theatermaker en presentatiecoach
over Lepke:

“Werken met Henriett was zeer inspirerend. Ze is zowel gepassioneerd als deskundig in haar manier van werken. Betrouwbaar en een verbindende factor. Ze maakt zeker zichtbaar dat wat raakt. Ik kijk er naar uit weer met haar te mogen samenwerken.”

Alex Monster – redactiechef Koninklijke BDU Uitgevers BV
over Lepke:

Gedurende 6 maanden heeft Henriett zich met hart en ziel ingezet voor de cultuurpagina. Mede door Henriett’s betrouwbaarheid en punctualiteit ontpopte de pagina zich tot een van de beste van de Culemborgse Courant.nl. Henriett was creatief, rook haar kansen en wist lokale partners warm te krijgen voor het project. Tenslotte: ook op het schrijvende vlak stond ze haar mannetje; haar interviews waren om door een ringetje te halen. Niet voor niets treedt ze binnenkort toe tot het correspondentenkorps van de Culemborgse Courant.nl

Roeland Ramakers – campagnespecialist
over Lepke:

Henriett is een open, warme persoonlijkheid die oog heeft voor communicatie die raakt. Bij ons strategische werk voor een klant is zij altijd professioneel, voorbereid en scherp en komt vaak met creatieve oplossingen. Daarnaast heeft Henriett veel oog voor mensen en wat hen beweegt, waardoor ze in haar communicatiewerk makkelijk mensen meekrijgt en bindt. Door haar ervaring in mediation werkt ze transparant en zuiver en kan ze haar toegevoegde waarden ook in conflicten, politiek gevoelige of complexe situaties goed meegeven.

Meer referenties op LinkedIn.

lepke